MediaWatch

Finanspodcasten "Millionærklubben" får ny vært

Journalist på Berlingske Business overtager værtskabet på den tidligere Radio24syv-podcast efter Pernille Enggaard, som har siddet i stolen i et årti.

Sara Sjølin overtager den ene halvdel af værtskabet på Euroinvestor-podcasten "Millionærklubben" | Foto: Thomas Lekfeldt

Fra 1. september sætter Sara Sjølin sig i værtsstolen på finanspodcasten "Millionærklubben", som produceres af Berlingske Medias finansmedie Euroinvestor. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Sara Sjølin har 15 års erfaring som erhvervsjournalist, bl.a. fra det internationale finansmedie Marketwatch, og er i dag ansat som finansjournalist på Berlingske Business, hvor hun fortsætter sideløbende med sin nye værtsrolle.

Hun overtager posten efter Pernille Enggaard, der efter 10 år som vært for podcasten vil slå sig ned som freelancer og moderator i Lissabon.

Sara Sjølin kommer til at dele værtsrollen med Bodil Johanne Gantze, som er programmets anden faste vært. Udskiftningen af Pernille Enggaard kommer ikke til at ændre på programmets grundlæggende koncept, lyder det i meddelelsen.

"Millionærklubben" blev en del af Euroinvestor i 2019 som led i, at Berlingske Media valgte at videreføre en række podcast fra den hedengangne Radio24syv.

Ifølge Podcastindex, som ranglister de 100 mest lyttede podcast i Danmark, ligger Euroinvestor på en femteplads med knap 200.000 lyttere i uge 20.

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs