MediaWatch

Loud-direktør: "Jeg skal ikke redegøre for ansøgningen, men for tilladelsen. Punktum"

Det afgørende for Radio Loud er, om radioen lever op til kravene i public service-kontrakten, ikke om der er afvigelser i forhold til den ansøgning, der indbragte sendetilladelsen, mener programdirektør Ann Lykke Davidsen.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Der er ikke fuldstændig overensstemmelse mellem den ansøgning, som skaffede Radio Loud sendetilladelsen til en ny DAB-kanal i efteråret 2019, og det, radioen har formået at levere.

Det indrømmer programdirektør Ann Lykke Davidsen gerne i forbindelse med, at ungeradion har indsendt sin første public service-redegørelse, som viser, hvad radioen har bedrevet i sit første leveår fra 1. april 2020 til 31. december samme år. Men det er ifølge programdirektøren efter bogen, for public service-redegørelsen handler udelukkende om, hvorvidt radioen lever op til kravene i sendetilladelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs