MediaWatch

Podcastproducent udvider ejerkredsen med tidligere DR-profiler

To radioprofiler med rødder i bl.a. DR bliver en del af partnerkredsen bag produktionsselskabet Lyd&Co, der samtidig skifter navn og skærper ambitionerne.

Christian Ottenheim stoppede som redaktionschef for P3 i 2017 og har siden etableret eget produktionsselskab. | Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Produktionsselskabet Lyd&Co udvider ejerkredsen og skifter navn til Beam Audio Agency. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Selskabet blev etableret i 2019 af ejer og direktør, Christian Ottenheim, der har en fortid som redaktionschef på P3 i DR. Han får nu selskab i ledelse og partnerkreds af tidligere DR-vært og nuværende vært på Radio4 Tue Blædel samt Mads Møller Lauritsen, der bl.a. har været redaktionsleder på P3.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs