MediaWatch

Indslag med Nynne Bjerre Christensen: Skal medierne sende live-tv fra Støjberg-sag?

Podcast. I ugens Indslag diskuterer retskorrespondent i DR, Trine Maria Ilsøe, kriminalreporter på Politiken Frank Hvilsom og Sune Fischer, retsreporter på Ekstra Bladet, om live-tv fra den kommende rigsretssag mod Inger Støjberg er en god ide.

Rigsretssagen mod Inger Støjberg begynder til september | Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Vil det fremme indsigten i retssystemet eller tivolisere og politisere at sende live-tv fra den kommende rigsretssag mod Inger Støjberg?

Det spørgsmål er kommet til debat, efter tidligere udlændinge- og integrationsminister Ingen Støjberg har fremsat et lovforslag, der skal give medierne mulighed for at sende fra rigsretsmøderne til efteråret.

I ugens podcast diskuterer Trine Maria Ilsøe, retskorrespondent i DR, Frank Hvilsom, kriminal- og sikkerhedsreporter på Politiken, og Sune Fischer, retsreporter på Ekstra Bladet, forslaget – og om der generelt er brug for mere åbenhed. Vært er Nynne Bjerre Christensen.

Lyt med her eller i din podcast-app:

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag er tilgængelig på alle podcastplatforme inkl. Itunes, Google Podcast, Spotify og Podcast Addict samt på mediawatch.dk og i MediaWatch' app. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

 

Mere fra MediaWatch

Storaktionær retter kritik mod Gyldendal

Under forlagshusets generalforsamling tirsdag brugte Akademikerpension lejligheden til at kritisere Gyldendal for manglende transparens omkring forretningsstrategien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs