MediaWatch

Radioproducent dropper ansættelse af fyret P1-vært

Kritik og utryghed blandt medarbejderne får produktionsselskabet Rakkerpak Productions til at stoppe ansættelsen af en tidligere DR-vært, der i efteråret blev fyret efter flere krænkelsessager.

Rakkerpak Productions producerer bl.a. flere programmer til DR, Radio4 og Radio Loud og er stiftet og drevet af Dorte Palle og Tor Arnbjørn. | Foto: Podcast Academy / PR

Radioproducenten Rakkerpak Productions trækker ansættelsen af en tidligere radiovært i DR tilbage, skriver flere medier, herunder fagbladet Journalisten og selskabet selv på Twitter.

Ansættelsen af den tidligere P1-vært, der i efteråret fyret fra DR efter en række sager om krænkende og grænseoverskridende adfærd, har ifølge direktør for Rakkerpak, Tor Arnbjørn, udløst kritik og utryghed blandt medarbejderne.

"Præmissen for ansættelsen var fra starten, at det ikke skulle skabe utryghed hos hans kommende kolleger," skriver Tor Arnbjørn og Dorte Palle, der udgør ledelsen i Rakkerpak Productions, på Twitter og erkender, at man har fejl- og undervurderet reaktionerne.

"Der har de seneste dage været en massiv og berettiget kritik af Rakkerpak Productions i mediekredse. Det er klart, at en virksomhed som vores ikke kan leve med sådan en kritik på grund af en ansættelse," skriver ledelsen.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs