MediaWatch

Indslag med Nynne Bjerre Christensen: Kan medier undersøge sig selv?

I ugens mediepodcast går vært Nynne Bjerre Christensen tæt på problematikken om den TV 2-dokumentar, der nu er hjemløs, efter nyhedsledelsen har aflyst projektet. Kommentator Anne Sophia Hermansen fra Berlingske og Henrik Madsen, tidligere mangeårig redaktionschef på TV 2 Nyhederne, er gæster.

Foto: MAGNUS MØLLER/Magnus Møller

TV 2's beslutning om at aflyse den #metoo-dokumentar, som tv-stationens dokumentarredaktion har arbejdet på siden efteråret, har sat mediedebatten i kog og affødt store protester fra medarbejdere på TV 2.

Men kan medier undersøge sig selv journalistisk, og hvor efterlader beslutningen TV 2's troværdighed? De spørgsmål stiller vært Nynne Bjerre Christensen i ugens Indslag. Gæster er Berlingskes kulturkommentator Anne Sophia Hermansen og redaktionschef på B.T. Henrik Madsen, der stoppede som redaktionschef på TV 2 Nyhederne i 2018 efter 11 år på arbejdspladsen.

TV 2's nyhedsledelse og øverste ledelse har ikke ønsket at medvirke i podcasten.

MediaWatch gør opmærksom på, at citatet fra TV 2's nyhedschef, Jacob Kwon, der indgår i programmet, er fra P1's medieprogram Mennesker og Medier d.15. 1.. Vi beklager, det ikke fremgår i udsendelsen.

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag er tilgængelig på alle podcastplatforme inkl. Itunes, Google Podcast, Spotify og Podcast Addict samt på mediawatch.dk og i MediaWatch' app. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs