MediaWatch

Fra alle os til alle jer: Podcasten Indslag er nu på alle platforme

Nu kan du finde MediaWatchs podcast Indslag i Itunes eller i Apples podcast-app samt en række andre podcastplatforme.

De fire værter, der på skiftet bestyrer Indslag, Chistiane Vejlø, Ane Cortzen, Nynne Bjerre Christensen og Adam Holm. | Foto: Magnus Møller

Vi nærmer os jul, og her hos MediaWatch har vi en lille julegave til læsere og lyttere. For nogle måneder siden lancerede vi podcasten Indslag. Indtil nu har det kun været muligt at lytte til den i vores egen app – men det er der lavet om på nu.

Nu kan du nemlig også hoppe ind på bl.a. Itunes, Apples podcast-app, Google Podcast, Spotify og Podcast Addict, hvis du er interesseret i godt lyttestof om mediebranchen. Hvis du trykker her, bliver du dirigeret til den oversigt hos Itunes, som viser de afsnit, vi hidtil har produceret.

Hvis du trykker på vores værters navne herunder, ryger du direkte til det afsnit, der er omtalt.

Hør Ane Cortzen filtrere højde- og lavpunkter ved medieåret 2020 med Ulla Pors Nielsen, Le Gammeltoft, Karl Erik Stougaard, Abdel Aziz Mahmoud og Nikolai Thyssen. Du kan også høre Adam Holms interview med Mads Brügger om hans dokumentar "Muldvarpen" og få svaret på, om han er en truet mand efter den afslørende dokumentar om det nordkoreanske diktatur.

I Indslag med Nynne Bjerre Christensen diskuterer udlandsredaktør på HuffPost, Louise Roug, og USA-analytiker David Trads, om der er en vej op af grøfterne for de polariserede amerikanske medier efter fire år med Donald Trump som præsident. Og så kan du møde journalist og iværksætter Esben Bjerre, der i studiet hos Christiane Vejlø fortæller om forretningsmodellen bag en af landets mest lyttede podcasts, "Her går det godt".

Indslag holder lige nu juleferie og er tilbage 9. januar med flere nye afsnit.

God jul og god fornøjelse.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs