MediaWatch

Indslag med Adam Holm: Med Mads Brügger i maskinrummet bag "Muldvarpen"

Podcast. Mads Brügger står bag en af årets mest roste og opsigtsvækkende dokumentarer om det nordkoreanske diktatur på baggrund af ti års undercover-arbejde. I ugens Indslag går vært Adam Holm tæt på projektet og instruktøren bag.

Foto: Magnus Møller

Homeland møder Breaking Bad – bare i virkelighedens verden. Sådan lød karakteristikken bl.a. i The Guardian af Mads Brüggers seneste og anmelderroste dokumentar "Muldvarpen", hvor den førtidspensionerede kok Ulrich Larsen med skjult kamera og hjælp fra den fiktive forretningsmand Mr. James aka Jim Latrache-Qvortrup afdækker, hvordan repræsentanter fra det nordkoreanske styre står klar til at sælge våben og narkotika.

Men hvor meget har dokumentaristen, journalisten og Nordkorea-kenderen Mads Brügger trukket i trådene bag, hvor går grænserne i den grænsesøgende journalistik, og hvilke omkostninger har det? Kom med i maskinrummet bag "Muldvarpen" i ugens mediepodcast, hvor vært Adam Holm har Mads Brügger i studiet.

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag kan høres på mediawatch.dk, men allerbedst i MediaWatchs app, der også giver dig besked, så snart et nyt Indslag udkommer. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs