MediaWatch

Berlingske Media vender tilbage til public service-radio med indtræden i Louds ejerkreds

Der har været fart på radiomarkedet det seneste halvandet års tid. Radio24syv er lukket efter en dødskamp med flere skridt både frem og tilbage, Radio Loud er gået i luften, og det er ikke gået stille af sig, og Berlingske Media er tilbage som medejer af en statsligt finansieret radiokanal. Her får du overblikket over den seneste tids forskydninger på radiomarkedet.

Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Lad os tage på en lille rejse halvandet år tilbage i tiden: Regeringen er blå med Lars Løkke Rasmussen (V) i spidsen og med Mette Bock (LA) som kulturminister, og covid-19 er ikke noget, nogen bekymrer sig om.

I mediemæssig sammenhæng er tiden også en anden i foråret 2019. På radiomarkedet sender Radio24syv lystigt videre på FM4-sendetilladelsen, Berlingske Media er repræsenteret på markedet for landsdækkende radio som medejer af den statsfinansierede public service-kanal, og Radio Loud har ingen endnu hørt om.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs