MediaWatch

Berlingske Media vender tilbage til public service-radio med indtræden i Louds ejerkreds

Der har været fart på radiomarkedet det seneste halvandet års tid. Radio24syv er lukket efter en dødskamp med flere skridt både frem og tilbage, Radio Loud er gået i luften, og det er ikke gået stille af sig, og Berlingske Media er tilbage som medejer af en statsligt finansieret radiokanal. Her får du overblikket over den seneste tids forskydninger på radiomarkedet.

Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Lad os tage på en lille rejse halvandet år tilbage i tiden: Regeringen er blå med Lars Løkke Rasmussen (V) i spidsen og med Mette Bock (LA) som kulturminister, og covid-19 er ikke noget, nogen bekymrer sig om.

I mediemæssig sammenhæng er tiden også en anden i foråret 2019. På radiomarkedet sender Radio24syv lystigt videre på FM4-sendetilladelsen, Berlingske Media er repræsenteret på markedet for landsdækkende radio som medejer af den statsfinansierede public service-kanal, og Radio Loud har ingen endnu hørt om.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs