MediaWatch

S-politiker melder Radio4 til Radio- og tv-nævnet: Markedsføring ser "påfaldende ud"

Radio- og tv-nævnet skal granske markedsføringen af Radio4 igennem, kræver politisk ordfører i Socialdemokratiet, efter at det er kommet frem, at radiokanalen reklamerer for sig selv i 20 aviser, som alle er en del af radioens egen ejerkreds.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Socialdemokratiets politiske ordfører, Jesper Petersen, har bedt Radio- og tv-nævnet om at se nærmere på Radio4s markedsføring, efter at fagbladet Journalisten i sidste måned kunne fortælle, at radiokanalen for skattekroner har reklameret for sine programmer i 20 aviser, der alle er en del af ejerkredsen.

Berlingske har nu fået indsigt i partiets henvendelse til Radio- og tv-nævnet, og til avisen siger dets nuværende medieordfører, Kasper Sand Kjær, at henvendelsen til nævnet går på, om Radio4s markedsføring ”er mest effektive for at udbrede kendskabet til en ny radiokanal”.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs