MediaWatch

TV 2, Blu og Bauer går sammen om X Factor-podcast

TV 2's anden sæson af X Factor er i gang, og fra weekenden vil tv-udsendelsen blive suppleret af en podcast med Bauer som partner.

Foto: Jonas Olufson

Sangkonkurrencen "X Factor" på TV 2 vil de næste otte lørdage få følgeskab af podcasten "X Factor uden filter", som er blevet til i samarbejde mellem TV 2, produktionsselskabet Blu, der producerer tv-programmet, og det kommercielle radioselskab Bauer Media. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Podcasten er gratis og udkommer på streamingtjenesten TV 2 Play og Bauer Medias radioapp Radioplay samt andre podcastplatforme.

Om baggrunden for at gå ind i samarbejdet med TV 2 og Blu siger Tobias Nielsen, COO hos Bauer Media, at X Factor-indholdet rimer godt på Bauers profil.

"Vi synes der er et stort match imellem et musikprogram som X Factor og flere af vores radiostationer, og så glæder vi os til samarbejdet med TV 2 og Blu," siger Tobias Nielsen, COO hos Bauer Media, i en pressemeddelelse.

Bauer står blandt andet står bag radiokanalerne The Voice, Nova og Radio 100.

Vært for podcastsen bliver Rikke Collin, som står bag podcasten "Tårekanalen" samt "Klovn podcast", som hun er vært på sammen med Jacob Ege Hinchely.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs