MediaWatch

Radio4-nyhedsredaktør: "I politikere kommer ikke i studiet i Aarhus"

En nyhedsredaktør på Radio4 kritiserer politikere for ikke at besøge radiokanalens studie i Aarhus.

Radio4 begyndte at sende fra studierne i Aarhus i november 2019. | Foto: Anita Graversen/Ritzau Scanpix

Selvom transportminister Benny Engelbrecht tilbage i 2017 var en af de første med opfordringen om at flytte Radio24Syv til Sønderjylland, så har han endnu ikke besøgt Radio4s studie i Aarhus. De udeblivende besøg fra politikere møder kritik fra Mette Viktoria Pabst, nyhedsredaktør på Radio4, skriver Jyllands-Posten.

På Twitter skriver hun bl.a.: "I politikere kommer ikke i studiet i Aarhus" og efterlyser flere besøg fra politikere fra DF, Venstre og Socialdemokratiet. Benny Engelbrecht pointerer, at han ikke behandler Radio4 anderledes end andre medier.

"Jeg har respekt for behovet for god lyd, men det er svært for mig at nå til Aarhus, hvis jeg står til et arrangement på Fyn. Jeg laver mange telefoninterview over appen Tieline med P4-regionerne og Radio4, og der er lyden så god som i et studie, men ønsker Radio4 mig ind i et studie til en debat, så må vi se på det," siger Benny Engelbrecht til Jyllands-Posten.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opskalering i Egmont, tv-tal fra året der gik og oprustning på cybersikkerhed har været med til at sætte farve på denne uge i den danske mediebranche. Få overblik over paletten med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs