MediaWatch

P4's regionale nyheder rykker ind på P5

I en relancering af DR's radiokanal P5 tidligere på året blev flere mere journalistiske programmer introduceret på frekvensen. I forlængelse deraf flytter P4's regionale nyheder nu også ind på P5.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Fra på mandag vil P4's regionale nyheder også kunne høres af de lyttere, der tuner ind på P5. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Ændringen kommer ifølge DR's radiochef, Gustav Lützhøft, som følge af, at P5 de seneste år har fået en mere aktualitetspræget profil end tidligere, hvor det har været en decideret musikkanal.

"I dag lytter en halv million danskere ugentligt til programmer på P5, så det må siges, at lytterne har taget godt imod, at der i dag er mere nyheds- og aktualitetsstof på kanalen. De regionale nyheder er derfor en meget naturlig fortsætter af udvikling på P5," siger han i pressemeddelelsen.

Tidligere i år rykkede en række nye programmer med mere journalistisk indhold ind på kanalen, som ifølge DR nu henvender sig til "de modne danskere, der har lagt arbejdslivet bag sig, men stadig er engagerede og aktive borgere."

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere