MediaWatch

DR-vejrvært får klimaprogram på Radio4

"Klimatosset" er navnet på et Radio4-program, som skal sætte fokus på konsekvenserne af menneskeskabte klimapåvirkninger og mulige løsninger på dem.

Foto: Radio4 PR

Efter mere end fem år som vejrvært på DR tilslutter Nina Bendixen sig den nye public service-kanal Radio4, som går i luften 31. oktober kl. 24.00. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Hos Radio4 bliver Nina Bendixen vært på programmet "Klimatosset", som ifølge Radio4 skal klæde lytterne på til at forstå fremtidens klimaudfordringer og levere gode bud på, hvordan man selv kan vælge mere bæredygtige løsninger i hverdagen.

"Jeg er vant til at fortælle om vejret for de næste fem dage. Men det der sker på den anden side af femdøgneren, altså de næste fem årtier, det synes jeg er vildt spændende og skræmmende på samme tid. Klimaet er genstand for enorme følelser og store diskussioner. Og jeg vil rigtig gerne både bygge bro og skabe debat i det nye program," siger Nina Bendixen i meddelelsen.

Nina Bendixen er uddannet journalist i 2013 og har siden 2014 været vejrvært på bl.a TV-Avisen. Inden da har hun bl.a. været studievært på Radio Klubben og Radio VLR.

Klimaprogrammet på Radio4 sendes første gang søndag den 3. november fra 14.05 til 16.00. Desuden kan det høres som podcast.

De seneste uger har Radio4 løbende offentliggjort navne på nye værter og programmer. Fx skal tidligere tv-vært og komiker Anders Stjernholm være vært for et hippieprogram, P4-vært Britt Berglund bliver vært for et singleprogram, krigsfotografen Jan Grarup får et magasinprogram på kanalen og tidligere udenrigsminister Christian Friis Bach bliver vært på et udenrigsmagasin.

Radio4 sætter fire værter i spidsen for kommende morgenprogram

Krigsfotograf får magasinprogram på Radio4

Radio4 snupper vært fra P4 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs