MediaWatch

Loud vinder udbud om ny kultur- og nyhedskanal på DAB

Det bliver kanalen Loud, der skal sende kultur- og aktualitetsradio på DAB de kommende år, efter Radio- og tv-nævnet har afgjort udbuddet af den fireårige programtilladelse.

Foto: Thomas Borberg/Politiken/Ritzau Scanpix

Radioen Loud vinder udbuddet af den kultur- og aktualitetsradio, der blev sat i gang i sommer. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Radio- og tv-nævnet, der har afgjort udbuddet tirsdag eftermiddag.

"Når vi sammenholder de tre ansøgninger set i forhold til de tre kriterier, så er det Nævnets vurdering og beslutning, at Kulturradio Danmark A/S med radiokanalen Loud har indsendt den ansøgning, som bedst lever op til de kriterier, der er opstillet i udbudsmaterialet," siger Caroline Heide-Jørgensen, Radio- og tv-nævnet, formand for Radio- og tv-nævnet i pressemedelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs