MediaWatch

Radio planlægger ugentlige programmer om Vega-koncerter: "Vi kan ikke få adgang, hvis ikke vi indgår en form for samarbejde"

Faste programmer, som tager udgangspunkt i begivenheder hos partnere som spillestedet Vega, teatret Mungo Park og Roskilde Festival, puster ikke til risikoen for interessekonflikt, siger direktør fra radiobejleren Loud, der understreger linjen bliver lagt af redaktionen, ikke partnerne.

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Det bliver med faste indslag på plakaten fra partnerkredsen af kulturinstitutioner, hvis selskabet Kulturradio Danmark vinder udbuddet af en ny kultur- og aktualitetsradio på DAB senere på måneden. Det viser en aktindsigt i ansøgningerne, som MediaWatch har fået.

Partnerskaberne med de velprofilerede institutioner som bl.a. teatret Mungo Park, spillestedet Vega, Roskilde Festival, Nationalmuseet, Enigma og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium bl.a. skal resultere i faste ugentlige programmer om eksempelvis koncerter på Vega eller tilblivelsen af Roskilde Festival i sendefladen, fremgår det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs