MediaWatch

Radiovinder stempler ind i marked med momentum for digital lytning og taleradio

Lytningen af flow-radio går tilbage, mens den digitale andel vinder frem – ligesom interessen for taleradio. MediaWatch dykker ned i tallene, der tegner det radiomarked, som venter vinderen af digitalt radioudbud.

Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Når vinderen af den public service-radio, der blev sendt i udbud i sommer, tirsdag eftermiddag udpeges, venter et radiomarked med en stigende andel af digital radiolytning og momentum for taleradio. Det viser tal fra Slots- og Kulturstyrelsens årlige rapportering om mediernes udvikling, der blev præsenteret i sidste uge.

Tre aktører har budt ind på kanalen og gør sig forhåbninger om at vinde udbuddet: Radio24syv, DK4 Radio og Loud. MediaWatch tegner her et aktualitetsbillede af den virkelighed, der venter vinderen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs