MediaWatch

Radio24syv vil omrokere i ledelsen i fremtid på DAB

Nyhedschef på Radio24syv vil få ny hovedrolle, hvis taleradioen vinder det aktuelle radioudbud og sender videre på DAB efter 1. november, viser ansøgning. Konkurrenter har også sat navne på ledelsesmæssige hovedkræfter.

Kristoffer Eriksen, Mikael Bertelsen og Mads Brügger får alle nye titler, hvis Radio24syv vindet det digitale radioudbud, som kanalen har budt ind på. | Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Det bliver med et andet ledelsesmæssigt setup, Radio24syv fortsætter i æteren efter 1. november, hvis taleradioen vinder sendetilladelsen på den nye DAB-radio. Det viser en aktindsigt i ansøgningerne til radiokanalen, hvor vinderen bliver offentliggjort 22. oktober, som MediaWatch har fået.

Nyheds- og programafdeling smelter sammen og får Radio24syvs nuværende nyhedschef, Kristoffer Eriksen, i spidsen som kanalchef for den kultur- og aktualitetsradio, Radio24syv byder ind med ifølge ansøgningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs