MediaWatch

Producent slår fast: Ingen planer om at videreføre Den Korte Radioavis på DR

Satiren kendt fra Den Korte Radioavis vil ikke blive videreført i en eventuel ny serie til DR, som makkerparet bag satireprogrammet og Sam Productions forhandler om. Det fastslår producent.

Foto: Joachim Adrian/Ritzau Scanpix

Selvom Frederik Cilius og Rasmus Bruun – hovedkræfterne bag "Den Korte Radioavis" på Radio24syv – er blandt rolleindehaverne i en ny serie, som produktionsselskabet Sam Productions og DR lige nu forhandler om, er der ikke tale om en tv-fortsættelse af den velkendte satire fra radioprogrammet. Det slår producent og medejer af Sam Productions Meta Louise Foldager fast over for Berlingske.

"I serien skal de spille noget helt andet. Det bliver en fortsættelse af det spillefilmsamarbejde, som vi har haft med Cilius og Bruun," siger Meta Louise Foldager til avisen med henvisning til, at de også medvirkede i filmen "Sankt Bernhard Syndikatet" fra sidste år, som Sam Productions stod bag.

Hendes kommentar udspringer af de spekulationer, der har været den seneste uge, efter dramachef i DR, Christian Rank, bekræftede, at parterne lå i forhandlinger. Netavisen Pio kunne afsløre, at satire-duoen var i dialog med producenten og DR om en serie. Det blev bekræftet af dramachefen.

"Jeg kan bekræfte, at DR Drama er i dialog med Sam Productions om en serie af Adam Price med Frederik Cilius og Rasmus Bruun. Men der er ingen aftaler indgået på nuværende tidspunkt," udtalte han til MediaWatch fredag.

Ifølge Radio24syvs direktør, som MediaWatch talte med i sidste uge, får det dog ikke betydning for Den Korte Radioavis' udsendelse på taleradioen, som stopper med at sende på FM4-frekvensen 31. oktober.

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs