MediaWatch

Pressechef stopper i Landbrug & Fødevarer

Efter kun knap 11 måneder på posten skal tidligere BT-chef ikke længere være pressechef i Landbrug & Fødevarer.

Foto: PR

Under 11 måneder nåede Henny Christensen at bestride posten som pressechef i Landbrug & Fødevarer.

Henny Christensen, der kom til jobbet fra en stilling som redaktionschef på avisen BT, overtog ved nytår positionen som pressechef i landbrugets organsiation. Hun stopper ifølge en meddelelse fra Landbrug & Fødevarer dags dato. Konstitueret pressechef er Søren Andersen, der hidtil har figureret under betegnelsen pressekonsulent i organisationens KoncernPresse.

Landbrug & Fødevarer finder pressechef på BT

Henny Christensen nåede at være på BT i næsten 15 år før jobbet i Landbrug & Fødevarer, og før det arbejdede hun for LO og Aktuelt. Det fremgår ikke, hvad der ligger til grund for den hurtige exit fra landbrugsorganisationen. Landbrug & Fødevarers forrige pressechef, Kim Bové, skiftede sidste efterår til jobbet som pressechef i Erhvervs- og Vækstministeriet.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sagaen om TDC's fusion med MTG's nordiske tv-forretning fortsatte, flere selskaber præsenterede regnskaber, og flere medier klagede over afslag på mediestøtte. Få overblikket over ugens gang i mediebranchen.

Canal Digital satser på ny alt-i-en tv-boks

Tv-distributøren melder sig ind i den skærpede konkurrence om tv-kunderne med en ny tv-boks, der skal fungere som one-stop-shop og indgang til både flow-, streaming- og web-tv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere