MediaWatch

PFA henter pressechef i Industriens Pension

Kristian Lund Pedersen skifter til en stilling som pressechef i PFA fra en lignende stilling i Industriens Pension.

Kristian Lund Pedersen, kommende pressechef i PFA.

PFA Pension har ansat Kristian Lund Pedersen som pressechef. Han kommer fra en lignende stilling i Industriens Pension og starter i PFA den 1. marts 2017.

Det oplyser PFA i en pressemeddelelse.

"I PFA prioriterer vi en åben og proaktiv dialog med omverdenen og de mere end 1 million danskere, der har deres opsparing hos os. Kontakten til medierne er helt central for at sikre den dialog, og Kristian har både den rette personlighed og den rette erfaring, så jeg er meget glad for, at han nu kommer til PFA," udtaler kommunikationsdirektør i PFA Mikkel Friis-Thomsen i meddelelsen.

Kristian Lund Pedersen har været pressechef i Industriens Pension siden 2015 og før det, var han seniorkonsulent i Nordeas danske kommunikationsafdeling. Inden det arbejdede han frem til 2012 som chefkonsulent i kommunikationsafdelingen hos PFA og vender dermed nu tilbage til PFA.

"Som Danmarks største kommercielle pensionsselskab er der stor medieopmærksomhed om PFA, hvilket gør det til en spændende opgave at være med til at sikre, at der bliver kommunikeret enkelt og forståeligt. Samtidig kan jeg godt lide forretningsmodellen og kernefortællingen om PFA, der helt grundlæggende handler om at skabe mest mulig værdi for kunderne," lyder det fra Kristian Lund Pedersen.

Han har desuden arbejdet for Venstre på Christiansborg, været politisk journalist på Altinget samt arbejdet som kommunikationskonsulent i Dansk Aktionærforening.

Kristian Lund Pedersen er 38 år og uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Nordea-bossen vil være bollebagende curlingfar

PKA henter chef i PFA til ny satsning

Forsiden lige nu

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere