MediaWatch

Grakom udvider bestyrelse

To nye ansigter træder ind i den grafiske brancheorganisations bestyrelse, der udvider kredsen om bestyrelsebordet til ti medlemmer.

Den grafiske branche for to nye bestyrelsesmedlemmer i den centrale interesseorganisation, Grakom. Det skriver Grakom i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen udvides med et medlem, ddirektør og grafiker Nete Banke, 52, der er medejer af det grafiske designbureau Imperiet ApS.

Hun får selskab i bestyrelsen af 50-årige Steen Murmann, som er ny administrerende direktør i Antalis. Steen Murmann overtager tidligere bestyrelsesmedlem Jørgen Nielsens pladser i Grakoms bestyrelse og i bestyrelsen for Grakom Arbejdsgivere.

Det skyldes, at Antalis tidligere i år opkøbte PaperlinX Europe, hvor Jørgen Nielsen var administrerende direktør.

Bestyrelsen for Grakom tegnes nu i alt af ti branchefolk. Formanden hedder fortsat Palle Rosendahl fra Rosendahls A/S print design media, og næstformand er Jesper Jungersen fra Aller Tryk.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs