MediaWatch

FLSmidths kommunikations-chef stopper

Kommunikationschefen stopper hos ingeniørkoncernen i Valby efter 15 år.

Foto: Carsten Lauridsen/Polfoto/Arkiv

Kommunikationschef Jesper Larsen i ingeniørkoncernen FLSmidth skifter per 1. januar stilling til direktør for Danmarks Tekniske Museum i Helsingør. Det fremgår af en meddelelse fra museet.

Her afløser han 70-årige Jens Breinegaard, der træder fra efter 30 år i direktørstolen, som han overtog i nogenlunde samme alder, som Jesper Larsen har på skiftedagen. Han fylder 42 år i november.

Jesper Larsen er cand. mag. i historie og samfundsfag med speciale i teknologihistorie, og sammen med stillingen som global kommunikationschef i FLSmidth har han i sine 15 år hos ingeniørkoncernen haft ansvar for koncernens historiske arkiver.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs