MediaWatch

Sampension skifter pressechefen ud

Sampension bryder med den nuværende pressechef og er gået på efter en afløser, der kan være garant for et mere opsøgende pressearbejde.

Sampension har offentliggjort en jobannonce, hvor selskabet leder efter en ny pressechef. Den nye pressechef skal efterfølge den nuværende, Jens Nüchel, fortæller Søren P. Espersen, der er kommunikations- og HR-direktør i Sampension.

”Vi har en pressechef i dag, og vi har aftalt, at han stopper. Det er til afløsning for ham, at vi skal have en person ind, hvor vi gerne vil lidt mere på presseområdet. Sampension er ikke en virksomhed, hvor journalisterne ringer hver dag, så meget af det pressearbejde, der er, skal være lidt mere benarbejde og lidt mere proaktivt, så medier hører lidt mere om os. Som et led i det med at være mere proaktive, har jeg aftalt med Jens, at vi finder en anden,” siger han til FinansWatch.

Er det en fyring?

”Jens og jeg har haft en dialog om, hvilke krav der er til pressechefrollen, og i forbindelse med det er vi blevet enige om, at han skal prøve noget andet,” siger Søren P. Espersen.

Af jobannoncen fremgår det blandt andet, at man skal "videreudvikle medierelationer til journalister og ledende medarbejdere på redaktionerne på landsdækkende medier og fagblade med afsæt i Sampensions position og ekspertrolle på pensionsmarkedet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs