MediaWatch

Bureauer: Fusion styrker den trykte avis

Ægteskabet mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske er godt nyt for regional mediedrift, siger IUM og OMG, der forventer nye attraktive annonceudspil fra Jysk Fynske medier.

Foto: Annelene Petersen/POLFOTO

Fusionen mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske vil bidrage til at konsolidere de regionale medier, også på papir, mener bureaugrupperne IUM og OMG, der hilser dannelsen af 'Jysk Fynske Medier' velkommen.

“Det er en rigtig god nyhed. Jeg tror, at det vil forankre lokale medier og bidrage til, at de kan holde deres oplagstal og læsertal,” siger head of print og out-of-home Tina Malmstrøm, IUM.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs