MediaWatch

Jysk Fynske Medier afviser bud på Berlingske

Den nye regionale sværvægter, Fynsk Jyske Medier, har ikke planer om at gå nationalt eller bruge ny økonomisk styrke til opkøb foreløbig, siger bestyrelsesformand Arne Paabøl Andersen.

Det er kun et år siden, at Syddanske Medier tog fat på en omfattende fusion, da Den Sydvestjydske Venstrepresse købte Berlingske Medias halvdel af mediehuset samt en række af Berlingskes ugeaviser og samlede det i et nyt større og stærkere Syddanske Medier.

Nu står koncernen foran en ny storstilet sammenlægning, når Fynske Medier, Jyske Medier og Syddanske Medier går sammen i Jysk Fynske Medier, der størrelsesmæssigt sætter de øvrige regionale mediehuse af som en af de tre største aviskoncerner i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs