MediaWatch

Kulturministeriet henter ny pressechef i Justitsministeriet

Efter at have slået stillingen op ad to omgange har Kulturministeriet fundet sin nye pressechef.

Kulturminister Joy Mogensen har fået ny pressechef i sit ministerium. | Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Kulturministeriet har ledt med lys og lygte efter en ny pressechef, og nu er det lykkedes at ansætte Daniel Durst-Andersen. Det skriver Altinget.

Daniel Durst-Andersen har senest været kommunikationsrådgiver i Justitsministeriet, men bed nu på krogen hos Kulturministeriet, som ad to omgange siden august har slået stillingen som pressechef op.

Den nye pressechef er landet i et ministerium, som har været præget af travlhed som følge af coronapandemien. Arbejdspresset fik for nylig Michael Dahl Nielsen til at stoppe på posten som chef i Kulturministeriets enhed Politik og Kommunikation.

For at lette arbejdspresset har Kulturministeriet anmodet Folketingets Finansudvalg om 25 ekstra mio. til driften i 2021.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs