MediaWatch

Kulturministeriet henter ny pressechef i Justitsministeriet

Efter at have slået stillingen op ad to omgange har Kulturministeriet fundet sin nye pressechef.

Kulturminister Joy Mogensen har fået ny pressechef i sit ministerium. | Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Kulturministeriet har ledt med lys og lygte efter en ny pressechef, og nu er det lykkedes at ansætte Daniel Durst-Andersen. Det skriver Altinget.

Daniel Durst-Andersen har senest været kommunikationsrådgiver i Justitsministeriet, men bed nu på krogen hos Kulturministeriet, som ad to omgange siden august har slået stillingen som pressechef op.

Den nye pressechef er landet i et ministerium, som har været præget af travlhed som følge af coronapandemien. Arbejdspresset fik for nylig Michael Dahl Nielsen til at stoppe på posten som chef i Kulturministeriets enhed Politik og Kommunikation.

For at lette arbejdspresset har Kulturministeriet anmodet Folketingets Finansudvalg om 25 ekstra mio. til driften i 2021.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs