MediaWatch

Kulturministeriet beder om 25 millioner til at klare ekstra arbejdsbyrde

Arbejdet med at administrere og kontrollere hjælpepakker og puljer som følge af coronakrisen er så stor, at Kulturministeriet beder om flere penge til Slots- og Kulturstyrelsens arbejde.

Kulturminister Joy Mogensen (S). | Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Det er en omfattende øvelse af behandle og kontrollere corona-hjælpakker på kulturens område, og Kulturministeriet beder om flere penge til Slots- og Kulturstyrelsen til opgaven. Det fremgår af et aktstykke.

I alt anmoder Kulturministeriet om 25,2 mio. kr. ekstra til driften i år. Det er både sagsbehandling, kontrol og efterregulering og kompensation for 2020 og arbejde med de hjælpepakker, der fortsætter ind i 2021, som der skal bruges ekstra ressourcer på.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs