MediaWatch

Kommunikationsbureau udvider kredsen af partnere

Stifterne af Ulveman & Børsting får selskab i partnerkredsen af Marianne Lynghøj, der har været en del af kommunikationsbureauet i godt to år.

Marianne Lynghøj bliver partner hos Ulveman & Børsting. | Foto: PR/Ulveman & Børsting

Kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting udvider partnerkredsen fra to til tre, oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Den nye partner er Marianne Lynghøj, der har været ansat hos Ulveman & Børsting siden 2017. Partnerkredsen består ud over hende af de to stiftere Michael Ulveman og Mikael Børsting, der har lagt navn til bureauet.

"Som partner skal jeg støtte Michael og Mikael samt den øvrige ledelse i den vækstrejse, som Ulveman & Børsting er på – det er en opgave, jeg går til med stolthed og ydmyghed," udtaler Marianne Lynghøj i pressemeddelelsen.

Samtidig opretter Ulveman & Børsting en ledelsesgruppe, som ud over de tre partnere består af Søren Langelund, Tim Smidemann og Britta Birgitte Bremerstent. De tre får samtidig titel af seniorrådgivere.

Bureauet oplyser videre, at Andreas Højbjerg Nielsen og Mads Ringgaard er blevet ansat som hhv. rådgiver og konsulent. De er hentet fra hhv. JP/Politikens Hus og Venstres folketingsgruppe.

Ulveman & Børsting har 18 ansatte.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opskalering i Egmont, tv-tal fra året der gik og oprustning på cybersikkerhed har været med til at sætte farve på denne uge i den danske mediebranche. Få overblik over paletten med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs