MediaWatch

Kommunikationsbureau udvider kredsen af partnere

Stifterne af Ulveman & Børsting får selskab i partnerkredsen af Marianne Lynghøj, der har været en del af kommunikationsbureauet i godt to år.

Marianne Lynghøj bliver partner hos Ulveman & Børsting. | Foto: PR/Ulveman & Børsting

Kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting udvider partnerkredsen fra to til tre, oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Den nye partner er Marianne Lynghøj, der har været ansat hos Ulveman & Børsting siden 2017. Partnerkredsen består ud over hende af de to stiftere Michael Ulveman og Mikael Børsting, der har lagt navn til bureauet.

"Som partner skal jeg støtte Michael og Mikael samt den øvrige ledelse i den vækstrejse, som Ulveman & Børsting er på – det er en opgave, jeg går til med stolthed og ydmyghed," udtaler Marianne Lynghøj i pressemeddelelsen.

Samtidig opretter Ulveman & Børsting en ledelsesgruppe, som ud over de tre partnere består af Søren Langelund, Tim Smidemann og Britta Birgitte Bremerstent. De tre får samtidig titel af seniorrådgivere.

Bureauet oplyser videre, at Andreas Højbjerg Nielsen og Mads Ringgaard er blevet ansat som hhv. rådgiver og konsulent. De er hentet fra hhv. JP/Politikens Hus og Venstres folketingsgruppe.

Ulveman & Børsting har 18 ansatte.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs