MediaWatch

Kommunikationsbureau hyrer rådgiver fra Danske Bank

Ulveman & Børsting udvider sit rådgiverteam med Britta Birgitte Bremerstent, der kommer fra en stilling som public affairs manager i Danske Bank. Det er kommunikationsbureauets anden tilføjelse til medarbejderteamet i 2019.

Foto: Privatfoto - Vi bringer foto med tilladelse fra Britta Birgitte Bremerstent

Kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting har fra 1. februar ansat Britta Birgitte Bremerstent som ny rådgiver, meddeler bureauet i en pressemeddelelse.

Britta Birgitte Bremerstent forlader dermed sin stilling som public affairs manager i Danske Bank, som hun har haft de sidste 2,5 år.

"Brittas kombinerede erfaringer og evner inden for politisk kommunikation og den finansielle verden er et perfekt match for vores arbejde, og jeg er meget stolt over og glad for, at vi kan tiltrække en så stærk kapacitet fra en af landets største virksomheder," skriver adm. direktør og partner i Ulveman & Børsting, Michael Ulveman, i pressemeddelelsen.

Tidligere har Britta Birgitte Bremerstent været chefrådgiver i kommunikationsbureauet Operate samt en del af Venstre på Christiansborg, hvor hun bl.a. stod for Sophie Løhdes kampagne ved folketingsvalget i 2011.

Med ansættelsen runder kommunikationsbureauet 16 ansatte.

1. januar i år kunne Ulveman & Børsting også byde velkommen til en ny konsulent i form af Bjarke Levin Madsen, der har en baggrund som stagiaire for Jeppe Kofod i Europa-Parlamentet. Han har ligeledes arbejdet for Holm Kommunikation og senest i Dansk Erhverv.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs