MediaWatch

Kommunikationsbureau hyrer rådgiver fra Danske Bank

Ulveman & Børsting udvider sit rådgiverteam med Britta Birgitte Bremerstent, der kommer fra en stilling som public affairs manager i Danske Bank. Det er kommunikationsbureauets anden tilføjelse til medarbejderteamet i 2019.

Foto: Privatfoto - Vi bringer foto med tilladelse fra Britta Birgitte Bremerstent

Kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting har fra 1. februar ansat Britta Birgitte Bremerstent som ny rådgiver, meddeler bureauet i en pressemeddelelse.

Britta Birgitte Bremerstent forlader dermed sin stilling som public affairs manager i Danske Bank, som hun har haft de sidste 2,5 år.

"Brittas kombinerede erfaringer og evner inden for politisk kommunikation og den finansielle verden er et perfekt match for vores arbejde, og jeg er meget stolt over og glad for, at vi kan tiltrække en så stærk kapacitet fra en af landets største virksomheder," skriver adm. direktør og partner i Ulveman & Børsting, Michael Ulveman, i pressemeddelelsen.

Tidligere har Britta Birgitte Bremerstent været chefrådgiver i kommunikationsbureauet Operate samt en del af Venstre på Christiansborg, hvor hun bl.a. stod for Sophie Løhdes kampagne ved folketingsvalget i 2011.

Med ansættelsen runder kommunikationsbureauet 16 ansatte.

1. januar i år kunne Ulveman & Børsting også byde velkommen til en ny konsulent i form af Bjarke Levin Madsen, der har en baggrund som stagiaire for Jeppe Kofod i Europa-Parlamentet. Han har ligeledes arbejdet for Holm Kommunikation og senest i Dansk Erhverv.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs