MediaWatch

Bogoo Books får ny fagbogsredaktør

Den nyansatte redaktør skal fokusere forlagets håndarbejdsfaglige udgivelser og samtidig være redaktør på Håndarbejdsklubben.dk.

Foto: Finn Frandsen

Forlaget Bogoo Books har ansat Emilie Tholstrup som ny håndarbejdsfaglig redaktør, skriver Bogmarkedet.

”Allerede nu er Emilie i gang med at redigere den norske bog ”Ingunn Birkelands Strikker”, der skal udkomme i september. Senere i oktober udgiver vi vores helt egen bog med designs til babystrik kreeret af Lotte Rahbek med garn fra Håndarbejdsklubben, Filcolana, Krea de Luxe og Sandness,” skriver Ulrik T. Skafte, forlægger og stifter af Bogoo Books, på LinkedIn.

Samtidig er Emilie Tholstrup blevet ansat som redaktør hos Håndarbejdsklubben.dk, hvor hun ifølge Ulrik T. Skafte bl.a. skal skrive nyhedsbreve til medlemmerne.

Emilie Tholstrup er uddannet cand.mag. i lingvistik ved Aarhus Universitet. Ifølge Bogmarkedet har hun været i praktik som redaktør ved Turbine Forlaget.

Ulrik T. Skafte afhændede ved årsskiftet det sidste af sin ejerandel i netop Turbine Forlaget og fratrådte samtidig bestyrelsen. I stedet ville han koncentrere kræfterne andetsteds, bl.a. Bogoo Aps, der driver Bogoo Books.

Bogoo Books skal udgive børnebøger og fagbøger, men i første omgang fokusere på håndarbejdsbøger og andet kreativt, og de første kontrakter lyder på et par norske strikkebøger.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs