MediaWatch

Britisk bogkæde er ved at finde takten efter corona

Britiske WH Smith, der sælger bøger og kioskvarer i mange lufthavne, melder om bedring i forretningen i takt med en normalisering i flytrafikken.

Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

Den britiske bog- og kioskkæde WH Smith har haft det rigtigt skidt i forbindelse med coronapandemien, da mange af kædens godt 1000 butikker ligger i lufthavne.

Men nu har selskabet gjort "gode fremskridt" over de seneste 20 uger på trods af omikron, og der ses nu en normalisering i rejserne, skriver WH Smith i en handelsopdatering onsdag.

Kæden venter en "mindre indvirkning" fra omikron og regner med - med forbehold for yderligere restriktioner - flere rejsende i løbet af de kommende måneder, lyder det koncernchef Carl Cowling i opdateringen.

WH Smith oplyser, at kæden åbnede 30 nye butikker i de seneste 20 uger. Oveni er yderlig 99 lokationer fundet - og her venter kæden at åbne i løbet af de næste tre år.

Handelsopdateringen er tiltrængt læsning for aktionærerne, der sender aktien op med 5 pct. til 1630 pence.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs