MediaWatch

Gyldendal køber forlag ud - overtager det fulde ejerskab af streamingtjenesten Chapter

Gyldendal overtager ejerandelene fra sine Chapter-partnere, forlagene Modtryk og Gads, for at blive eneejer af den unge streamingtjeneste for bøger, godt et år efter Chapter gik i luften. Ifølge adm. direktør Morten Hesseldahl er der brug for en større grad af integration med Gyldendals øvrige salgskanaler.

Foto: Screenshot

Partnerskabet mellem trekløveret Gyldendal, Modtryk og Gads Forlag om etableringen af et fællesejet streamingalternativ til de udenlandske bogtjenester holdt i godt og vel halvandet år. Nu køber Gyldendal de to minoritetsejere ud af selskabet og sætter sig på det fulde ejerskab af Chapter. Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Vi har været – og er – meget tilfredse med samarbejdet med Gad og Modtryk. Derfor vil vi fortsætte et tæt samarbejde omkring projektet. Den skærpede markedssituation har bidraget til vigtigheden af at drive og udvikle Chapter, og nu ønsker vi i Gyldendal at styrke vores strategiske position på markedet yderligere og i større grad at samtænke vores kanaler ud mod slutbrugerne," siger adm. direktør i Gyldendal, Morten Hesseldahl, om beslutningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs