MediaWatch

Chapter og Paramount+ bliver en del af abonnementspakken hos Telmore

Den danske bogtjeneste, som Gyldendal ejer hovedparten af, bliver sammen med bl.a. den nyudrullede amerikanske streamingtjeneste Paramount+ en del af tilvalgspakken hos mobilselskabet. Chapter afløser den udenlandske tjeneste Bookmate.

Foto: Screenshot

Der er kamp om pladserne i pakkeløsningen Play hos mobilselskabet Telmore, hvor bl.a. den unge, danske bogstreamingtjeneste Chapter rykker ind i klubben sammen med den nye tv-streamingtjeneste Paramount+.  Det fremgår af en pressemeddelelse fra Telmore.

Chapter rykker ind på pladsen, som den internationale bogtjeneste Bookmate siden 2017 har okkuperet, og som var et nøglekomponent for tjenestens udrulning i Danmark for at sikre en hurtig, solid position i markedet. Bookmate overtog pladsen i Plays univers fra Mofibo.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs