MediaWatch

Lindhardt og Ringhof omrokerer i toppen og udnævner tre nye direktører

Det Egmont-ejede forlag lægger ledelsesmæssige skinner ud til at indfri vækstambitionerne og udpeger tre nye direktører for de centrale udgivelsesområdet.

Foto: PR/Lindhardt og Ringhof

De seneste års vokseværk i landets næststørste forlagshus slår nu også igennem i organisationen, hvor ledelseslaget 1. november bliver udvidet med tre nye direktørstillinger. Det oplyser Lindhardt og Ringhof i en pressemeddelelse.

Det nye ledelseslag bliver udgjort af Trine Ravn, der skifter titel fra forlagschef for livsstil og fagbøger for at blive ny direktør for non-fiktion, Christian Bach, der hidtil har været forlagschef på børnebogsforlaget Carlsen, men fremover har titel af direktør for børn- og ungelitteratur og Forlaget Carlsen. Slutteligt bytter Sune de Souza Schmidt-Madsen titlen af forlagschef for skønlitteratur ud med en direktørstilling for området.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs