MediaWatch

"Man er nødt til at få bygget noget skala på hurtigt, hvis man vil være her på den længere bane"

Bogtjenesten med Gyldendal som hovedejer har meget at vinde og mindre at tabe med ny Telmore-aftale, der giver skala og stærkere forhandlingsposition, siger direktør - selvom indtjeningen per kunde bliver mindre.

Chapter-direktør Jesper Siber kalder samarbejdet med Telmore afgørende for rykket ind på det konkurrencemættede marked for bogstreaming. | Foto: Chapter/PR

Chapter flytter om få uger ind i mobilselskabet Telmores underholdningspakke, Play, hvor mobilabonnenter til en reduceret pris kan tilvælge streamingtjenesten med bøger som en del af en større tilvalgspakke.

Aftalen er faldet på plads efter forhandlinger gennem "en del måneder", fortæller Chapter-direktør Jesper Siber, der kalder samarbejdet afgørende for rykket ind på det konkurrencemættede marked for bogstreaming for den unge bogtjeneste, der er ejet af Gyldendal, Modtryk og Gads Forlag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs