MediaWatch

Politikens Forlag napper forfatterprofil fra Gyldendal

Kaspar Colling, forfatter og tidligere taleskriver for klimaministeren, har udgivet adskillige bøger under Gyldendals faner. Nu flytter han sit forfatterskab til Politikens Forlag.

Foto: Mads Frost/Ritzau Scanpix

Politikens Forlag har været på forfattertogt hos storspilleren Gyldendal og tegnet kontrakt med den kendte forfatter Kaspar Colling. Det oplyser forlaget i en pressemeddelse.

Kaspar Colling debuterede med bogen "Mount København" og har siden udgivet bl.a. "Den danske borgerkrig 2018-24" og "Det europæiske forår". I 2019 blev han taleskriver for klimaministeriet, men er siden vendt tilbage til forfattergerningen. Og nu flytter han så ind hos Politikens Forlag, hvor hans kommende bog "Frelseren fra Hvidovre" udkommer. Det sker i oktober 2021.

"Kaspar Collings forfatterskab er en markant styrkelse af den skønlitterære profil på Politikens Forlag. Forfatterens kommende titel flugter med den udvikling, redaktionen står for, og vi ser frem til samarbejdet og til at lancere romanen i efteråret," udtaler Charlotte Weiss, forlagschef for fiktion på Politikens Forlag.

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs