MediaWatch

Forfatter bliver taleskriver for miljøminister

Miljøminister har hyret forfatter Peder Frederik Jensen som taleskriver. En anden forfatter blev i september hentet til lignende job i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix
Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

Forfatter Peder Frederik Jensen tiltrådte i begyndelsen af måneden en stilling som taleskriver for miljøminister Lea Wermelin (S). Det skriver Information.

"Jeg synes, det er vigtigt, at man som kritisk, politisk tænkende menneske og forfatter også bruger sit liv på at skabe fundament for de holdninger, man har, og det er det, jeg gør med det her valg. Det handler også om viden, om at forstå systemerne i stedet for bare at kritisere dem," siger Peder Frederik Jensen til Information.

Forfatteren har bl.a. skrevet "Her står du", "Banedanmark" og "Vold" og essays om ressourceproblemer i Vestafrika, skriver Information.

Peder Frederik Jensen er den anden forfatter, der inden for kort tid bliver taleskriver for en minister. I september blev forfatter Kaspar Colling Nielsen præsenteret i et job med tilsvarende titel for klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S).

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere