MediaWatch

Forfatter bliver taleskriver for miljøminister

Miljøminister har hyret forfatter Peder Frederik Jensen som taleskriver. En anden forfatter blev i september hentet til lignende job i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

Forfatter Peder Frederik Jensen tiltrådte i begyndelsen af måneden en stilling som taleskriver for miljøminister Lea Wermelin (S). Det skriver Information.

"Jeg synes, det er vigtigt, at man som kritisk, politisk tænkende menneske og forfatter også bruger sit liv på at skabe fundament for de holdninger, man har, og det er det, jeg gør med det her valg. Det handler også om viden, om at forstå systemerne i stedet for bare at kritisere dem," siger Peder Frederik Jensen til Information.

Forfatteren har bl.a. skrevet "Her står du", "Banedanmark" og "Vold" og essays om ressourceproblemer i Vestafrika, skriver Information.

Peder Frederik Jensen er den anden forfatter, der inden for kort tid bliver taleskriver for en minister. I september blev forfatter Kaspar Colling Nielsen præsenteret i et job med tilsvarende titel for klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S).

Mere fra MediaWatch

Top 20: OL-håndbold og sejlsport trak flest seere

TV 2's nye underholdningsprogram "Først og sidst" tabte sin førerposition fra forrige uge til en række OL-opgør, som skubbede andre formater ned af listen. OL stod for 12 af 20 udsendelser i Kantar Gallups liste over sidste uges 20 mest sete liveprogrammer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs