MediaWatch

Mediekommentator bliver chefredaktør for nyt medie

Mediesociolog og -kommentator Søren Schultz Jørgensen skal stå i spidsen for mediet Vid & Sans, som Aarhus Universitetsforlag har fået milionstøtte til fra Innovationspuljen. Ambitionen er at skabe en nyhedsformidling, der på én gang er aktuel, forskningsbaseret og folkelig, siger chefredaktør.

Efter 15 år som selvstændig rådgiver med firmaet Kontrabande og mediekommentar med fast klumme i Politiken bliver Søren Schultz Jørgensen chefredaktør for det nye medie Vid & Sans. | Foto: PR/Aarhus Universitetsforlag

Det bliver en velkendt medieprofil, der skal stå i spidsen for opbygningen af Aarhus Universitetsforlags kommende medie Vid & Sans.

Efter at have været tilknyttet projektet som konsulent bliver mediekommentator og selvstændig rådgiver i Kontrabande Søren Schultz Jørgensen chefredaktør for mediet, der har fået 3,1 mio. kr. fra Innovationspujen til etableringen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs