MediaWatch

Svensk forlag har kurs mod navneskifte med ny dansk ejer

Forlag, som Politikens Forlag har købt, står til at få nyt navn, som er hentet fra et andet svensk forlag under danske vinger.

Politikens Boghal i København. JP/Politikens Hus' aktiviteter på forlagsmarkedet blev udvidet i begyndelsen af året med købet af Roos & Tegnér. | Foto: Valdemar Ren

Det svenske forlag Roos & Tegnér blev tidligere på året købt af Politikens Forlag, og det fører efter planen et nyt navn til forlaget med sig. Det skriver Svensk Bokhandel.

Politikens Forlag driver i forvejen forlaget Polaris i Sverige, og Roos & Tegnér, der primært gør sig inden for fagbøger, vil tage dét navn til sig. Dermed kommer Roos og Tegnér med tiden til at skifte navn til Polaris Fakta.

"Målsætningen er, at fagbogsudgivelserne i efteråret skal hedde Polaris Fakta. Så langt er vi kommet i planlægningen," siger Jonas Axelsson, direktør for Polaris og Roos & Tegnér, til Svensk Bokhandel.

Roos & Tegnér har eksisteret siden 2006 og har base i Malmø.

Mere fra MediaWatch

Nent-topchef: Super League kan blive en "episk fiasko"

Storklubberne bag Super League glemmer "fansenes kraft" ifølge Anders Jensen, adm. direktør i Nent, der har investeret store milliardbeløb i tv-rettighederne til de eksisterende fodboldligaer, som nu udfordres af Super League.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs