MediaWatch

Svensk forlag har kurs mod navneskifte med ny dansk ejer

Forlag, som Politikens Forlag har købt, står til at få nyt navn, som er hentet fra et andet svensk forlag under danske vinger.

Politikens Boghal i København. JP/Politikens Hus' aktiviteter på forlagsmarkedet blev udvidet i begyndelsen af året med købet af Roos & Tegnér. | Foto: Valdemar Ren

Det svenske forlag Roos & Tegnér blev tidligere på året købt af Politikens Forlag, og det fører efter planen et nyt navn til forlaget med sig. Det skriver Svensk Bokhandel.

Politikens Forlag driver i forvejen forlaget Polaris i Sverige, og Roos & Tegnér, der primært gør sig inden for fagbøger, vil tage dét navn til sig. Dermed kommer Roos og Tegnér med tiden til at skifte navn til Polaris Fakta.

"Målsætningen er, at fagbogsudgivelserne i efteråret skal hedde Polaris Fakta. Så langt er vi kommet i planlægningen," siger Jonas Axelsson, direktør for Polaris og Roos & Tegnér, til Svensk Bokhandel.

Roos & Tegnér har eksisteret siden 2006 og har base i Malmø.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs