MediaWatch

Bonniers svenske forlagsgruppe får ny topchef

Direktør for Bonniers svenske forlagsforretning, som også sidder i bestyrelsen for to danske forlag, slipper tøjlerne som direktør, men træder i stedet ind i bestyrelsen. Afløser er fundet internt.

Mattias Fyrenius tiltræder 29. marts. | Foto: Alexander Mahmoud

Bonnierförlagen, som er paraplyen for en lang række svenske forlag under Bonniers ejerskab, skifter ud på direktørposten, oplyser selskabet i en meddelelse.

Ny adm. direktør er Mattias Fyrenius, der siden 2019 har været forlagschef og publicistisk chef for forlaget Bonnier Carlsen, der – som navnet antyder – er en del af Bonnierförlagen. Den post beholder han i første omgang sideløbende med det nye direktørjob, indtil en afløser i spidsen for Bonnier Carlsen er fundet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs