MediaWatch

Forlagsdirektør til kulturminister: Sænk momsen på bøger

Skal hele bogbranchen overleve på længere sigt, er det et centralt værktøj at reducere moms på bøger, lyder det fra direktør i Arkitektens Forlag, der opfordrer Joy Mogensen (S) til at gå ind i sagen.

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Selvom coronakrisen har sendt flere forlags omsætning i opadgående retning, fordi flere borgere har tyet til læsestof som underholdning under nedlukning, er der stadig tale om en presset bogbranche, skriver Kristoffer Lindhardt Weiss, direktør i Arkitektens Forlag, i en kommentar fra i Berlingske.

Fordi det er usikkert, om pandemien også på længere sigt sikrer fremgang i salg af bøger, opfordrer han kulturminister Joy Mogensen (S) til at sænke momsen på bøger for at forbedre de økonomiske vilkår i en branche noget nær nulvækst gennem adskillige år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs