MediaWatch

Formand for Danske Forlag kritiserer nedlukning af boghandlere

Nedlukningen af landets boghandlere rammer salget af trykte bøger, siger formand for Danske Forlag og topchef i Lindhart og Ringhof, Lars Boesgaard, der kalder lukningen tæt på uansvarlig.

Foto: PR/Lindhardt og Ringhof

I snart to måneder har landets boghandlere været lukket på linje med andre detailbutikker, og det vækker kritik og bekymring hos formand for Danske Forlag, Lars Boesgaard, der også er adm. direktør for Egmonts danske forlag, Lindhardt og Ringhof.

”Jeg vil nærmest kalde det uansvarligt i forhold til den del af kulturbranchen, som faktisk har haft en kolossal efterspørgsel , og hvor man meget nemt kunne have sikret, at boghandlerne kunne have holdt åbent," siger Lars Boesgaard i MediaWatch- podcasten Indslag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs