MediaWatch

Millioner af digitale bøger blev revet af Ereolens hylder i 2020

Udlånet via den digitale bibliotekstjeneste steg med knap 35 pct. i løbet af året, hvor coronapandemien lukkede landet ned. Stærkest var stigningen i første halvår.

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Hvad skal man få tiden til at gå med, når de fleste aktiviteter er lukket ned sammen med adskillige arbejdspladser og skoler, og alle sendt hjem? For mange var svaret bl.a. den digitale bibliotekstjeneste Ereolen, mens de fysiske biblioteker var sat på pause, viser en optælling, MediaWatch har foretaget.

Tjenesten har de seneste år set konstant fremgang i udlånet af både lyd- og e-bøger, men i 2020 blev der for alvor smidt kul på kedlerne. Udlånet via Ereolen passerede milepælene på fem og seks mio. titler i årets løb - hvor der i 2019 blev foretaget 4,83 mio. lån, steg tallet til 6,5 mio. sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs