MediaWatch

Logistikvirksomhed i bogbranchen får ny adm. direktør

Næstformand for logistikvirksomhed i bogbranchen bliver ny adm. direktør, mens konstitueret direktør Søren Riis fortsætter i selskabet.

Foto: Per Folkver/Politiken/Ritzau Scanpix

Fonden DBK, der er forlagenes centrale lager og distributionspunkt, får ny adm. direktør i skikkelse af Gert Frost, der kommer fra et job som adm. direktør hos Taxa 3x65. Det skriver DBK i en pressemeddelelse.

"Vi er allerede nået langt med genopretningen af DBK, men der er fortsat langt igen, ligesom nye strategiske muligheder og udfordringer tårner sig op. På grund af vores relationer fra bestyrelsesarbejdet kender Gert allerede virksomheden, og vi kender Gert, og jeg er derfor helt sikker på, at begge parter har truffet det helt rigtige valg," udtaler Hans Peter Nordstrøm Nissen, bestyrelsesformand for Fonden DBK, i meddelelsen.

Gert Frost har hidtil været næstformand i bestyrelsen hos Fonden DBK. På direktørposten afløser han Søren Riis, der blev konstitueret på posten i maj og tidligere har været bl.a. direktør for Politikens Lokalaviser. Han fortsætter som kommerciel direktør for Fonden DBK.

Som ny direktør får Gert Frost ansvaret for at effektivisere DBK’s kerneforretning med at ekspedere bøger til boghandlere og andre i detailledet og udvikle DBK's rolle i et stadigt mere digitalt bogmarked.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs