MediaWatch

Forlag vokser på radioproduktion: En bedre forretning end bøger i corona-år

Etableringen af produktionsselskabet Videnslyd, der bl.a. leverer programmer til Radio4, har fået Aarhus Universitetsforlag til at redefinere sig selv og løfte ambtionerne på lyd. Innovationsmidler skal gøde jorden for nyhedsmedie.

Carsten Fenger-Grøndahl er adm. direktør for Aarhus Universitetsforlag. | Foto: Aarhus Universitetsforlag / PR

Lyd og radioproduktion er i løbet af et år blevet et forretningsben for Aarhus Universitetsforlag, der har flyttet både forretningsgrundlag og selvforståelse. Det fortæller Carsten Fenger-Grøndahl, adm. direktør for Aarhus Universitetsforlag og bestyrelsesformand for Videnslyd, som forlaget ejer ligeligt med Folkeuniversitetet.

"Det er lykkedes at gøre det bæredygtigt inden for det første år, og Videnslyd er lige nu, hvor det også er coronatider, faktisk en bedre forretning end forlaget, der er hårdt ramt af corona," siger Carsten Fenger-Grøndahl.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs