MediaWatch

Bookbeat melder om vækst i omsætningen under coronakrisen

Lydbogstjenesten Bookbeat, der tidligere i år ramte det danske marked, har i årets første tre kvartaler oplevet stigning på indtægterne på 69 pct.

Niclas Sandin, adm. direktør, Bookbeat. Foto: PR/Bookbeat

Bookbeat, der er en digital lydbogstjeneste ejet af Bonnier Books, har haft vækst i årets første ni måneder med en stigning på indtægterne på 69. pct. i forhold til samme periode sidste år. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Selskabet oplyser ikke, hvor meget det omsatte for i årets første tre kvartaler, men forventer, at omsætningen for hele året vil lande på 500 mio. svenske kr. svarende til godt 350 mio. kr.

Det seneste kvartal har også budt på brede lanceringen af Bookbeat i Danmark og Polen.

"Vi noterer en vis forskydning af væksten indtil videre i år sammenlignet med et normalt år, hvor en den af den positive effekt, som vi normalt ser i løbet af sommeren, kom allerede i foråret," udtaler Niclas Sandin, adm. direktør for Bookbeat.

Lydbogstjenesten rykkede tidligere i år ind på det danske marked, og i sommer satte Bookbeat ambitionerne for at nå 400.000 betalende brugere i 2020. Tjenesten er i dag til stede på 28 europæiske markeder, hvor Sverige, Finland og Tyskland er de primære.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere