MediaWatch

DR går med i alternativ bogfestival

Den alternative bogmesse Bogfestival, som en række insitutioner er gået sammen om at få på benene efter aflysningen af årets Bogforum, får DR med om bord, der bl.a. vil sende 12 timers bog-maraton.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR

Når Bogfestival i begyndelsen af november løber af stablen bliver det med DR blandt partnerne bag. Det skriver DR Kommunikation på sin hjemmeside.

Bogfestival er et alternativ til Bogforum, der blev aflyst efter sommerferien på grund af coronapandemien, og som bl.a. Dansk Forfatterforening, Danske Forlag, Danske Biblioteker og boghandlere står bag - efter Gyldendal og Politikens Forlag i august tog initiativ til festivalen.

Bogfestival afholdes i weekenden 7.-8. november og vil blive markeret og dækket af DR med "live-begivenheder og store mængder af bogstof på alle DR-flader - heriblandt 12 timers bog-maraton på DR2", skriver DR.

"DR glæder sig til sammen med hele branchen at samle den danske bogverden og understøtte de mange arrangementer, som danske forlag og kulturinstitutioner er i fuld gang med at planlægge. Ikke mindst er det en stor glæde at kunne være med til at løfte dansk kulturliv i en klemt tid. Men også at inspirere danskere i hele landet, foran tv, radio og på dr.dk, til de allerstørste læseoplevelser og store mængder af underholdende bogstof i en hel weekend. Initiativet ligger i meget fin tråd med DR’s ambitioner om at udbrede litteraturen, siger DR’s direktør for Kultur, Børn og Unge, Henrik Bo Nielsen," siger DR’s direktør for Kultur, Børn og Unge, Henrik Bo Nielsen, i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs