MediaWatch

Brancheorganisation vil sætte fokus på sexisme blandt forlag

Diskussionen om problemer med sexisme hos landets medier breder sig til flere kroge i branchen. Forlagenes interesseorganisation tager nu skridt mod at få undersøgt, hvad omfanget af sexisme er blandt de danske forlag.

Christine Bødtcher-Hansen, direktør for Danske Forlag. | Foto: PR/Danske Forlag

Mens det efterhånden er de færreste, der stiller spørgsmålstegn ved, om der er et problem med sexisme på landets mediearbejdspladser, er omfanget af et eventuelt tilsvarende problem med sexisme og chikane i forlagsbranchen et ubeskrevet blad.

Det vil organisationen Danske Forlag, der repræsenterer landets største forlag samt hovedparten af de små- og mellemstore, nu have afdækket. Det fortæller direktør Christine Bødtcher-Hansen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs