MediaWatch

Ulmende mistillid på TV 2 Nyhederne fører til krav om ekstern undersøgelse

Der er brug for en uvildig instans for at komme til bunds i problemer med arbejdsmiljøet på TV 2 Nyheder, siger hovedtillidsmand, efter de redaktionelle medarbejdere har krævet en ekstern undersøgelse og et opgør med magtstrukturen.

Medarbejdere på TV 2 Nyhederne har fremsat to krav til tv-staionens øvester ledelse, fortæller hovedtillidsmand, Lennart Sten | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

En uge efter TV 2 Nyhederne indkaldte medarbejderne til stormøde og bebudede handling mod sexisme på arbejdspladsen, er tiltroen, til at problemerne alene kan løses internt, væk.

Efter et to timer langt møde mandag blandt 200 redaktionelle medarbejdere på TV 2, som fagbladet Journalisten beskrev, stillede medarbejderne tirsdag krav til direktionen og adm. direktør Anne Engdal Stig Christensen om en ekstern undersøgelse. Topchefen meldte samme dag ud, at TV 2 allerede havde allieret sig med et advokatfirma om en bred undersøgelse af krænkelser og usund arbejdskultur.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs